Rataesittely


Grand Prix Ceske Republiky pidetään Brno kilparadalla (tunnetaan myös nimellä Masaryk rata) ja sijaitsee Kohoutovicessä, noin 15 kilometriä luoteeseen Brnon kaupungista, Tšekissä. Sitä käytettiin ennen ja jälkeen toisen maailman sodan tapahtumiin kuten Grand Prix Masaryk, jonka pituudeksi mitattiin 19 mailia ennen Formula Yksi-kisan olemassaoloa. Se oli virallisesti sotaa edeltävän ajan kisapaikkana Tšekkoslovakian Grand Prix-kisalle, joka pidettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1930, ja on tänään pääasiassa käytössä moottoripyöräkisoissa. Historiallinen rata johtaa Brnon läntisen osan katujen ja kylien kuten Bosonohy ja Zebetin läpi.


Nykyisellä 5.3 kilometriä pitkällä radalla on 14 käännöstä, joista 8 on oikean käden käännöstä ja 6 vasemman käden käännöstä, ja jotka tarjoavat monia ohitusmahdollisuuksia. Brno kilparata kannustaa tiukanläheiseen moottoripyöräkilpailuun, ja arvostaa kilpa-ajajia joilla on korkea keskinopeus ja samalla ajavat tarpeeksi kevyesti säästääkseen renkaita kisan loppuun asti. Johtuen sen laaksossa olevasta sijainnista jota ympäröivät mäntypuu kukkulat tarjoavat sekä pääkatsomo että seisoma-alueet upeat näkymät yli radan.


Osta MotoGP liput Brno Grand Prix kisaan kauttamme netistä! Katsoaksesi lippulistaa seuraa linkkiä tai paina yllä olevaa lippulista-näppäintä.

Tilaa meidänuutiskirje!
Tilaa
Peru
Maksu suoritettu
Neo Interactive
mobiiliversioon | verkkoversioon