Baneinformasjon


Grand Prix til Tsjekkia blir hold på banen Brno (også kjent som Masaryk-banen) i Kohoutovice, omtrent 15 kilometer nordvest for Brno, Tsjekkia. Den ble brukt før og etter den andre verdenskrig for arrangementer slik som Grand Prix Masaryk som måler inntil 19 mil i lengde før Formel En eksisterte. Det var tidligere det første stedet før krigen hvor den tsjekkiske Grand Prixen først ble holdt i 1930, og blir nå primært brukt for motorsykkelløp. Det historiske sporet fører gjennom gatene til den vestlige delen av Brno og nabobyene slik som Bosonohy og Zebetin.


Den aktuell 5,3 kilometer lange banen har 14 svinger hvorav 8 er høyrehåndshjørner og 6 venstrehånds som gir mange muligheter for forbikjøring. Brno-banen gjør det mulig med nær motorsykkelsport og setter pris på sjåfører som kan holde en høy gjennomsnittshastighet, men som også kan kjøre forsiktig for å ta vare på dekkene inntil slutten av løpet. På grunn av dens beliggenhet i en dal med bakker med furuer så gir både tribunen og de generelle inngangsområdene en fantastisk utsikt over banen.


Kjøp dine MotoGP-billetter for Brno Motorsykkel Grand Prixen online med oss. For å se billettlista, følg lenken eller klikk på knappen for billettliste ovenfor.

Meld deg på vårtnyhetsbrev!
påmelding
avmelding
Betaling av
Neo Interactive
mobile version | full version