Maksutavat


Luottokortti/Pankkikortti


Voit käyttää pankki- tai luottokorttia maksaessasi lippusi. Tällä hetkellä hyväksymme VISA ja Mastercard -luottokortit.


Luotto- tai pankkikorttien käyttö nettisivuillamme on turvallista: Tilausta tehdessäsi kun kaikki varausta koskevat tiedot on annettu, nettisivumme ohjaa sinut K&H Payment Services Ltdmaksusivuille automaattisesti. Vasta kun sinut on ohjattu tälle sivulle voit antaa luottokorttitietosi. Tällainen maksu on tehtävä K&H Payment Services Ltd nettisivuilla. 


Luottokorttisi on ensin estetty ostoa vastaavalla summalla mutta lopullinen veloitus tapahtuu 48 tunnin sisällä ostostasi. Voit lukea peruutusehdoistamme Neuvonta/Miten tilaan -valikosta. Tilaustasi ei vahvisteta ennen kuin olemme saanut maksusi pankkitilillemme.


Tilisiirto


Jos haluat maksaa tilisiirtona, voit tehdä niin, ainoa mitä sinun tulee tehdä on vaihtaa maksutavaksi tilisiirto tilaustasi tehdessä. Kun tilauksesi on saatu päätökseen, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, jossa toimitamme sinulle yksityiskohtaiset maksuohjeet.


Tilaustasi ei vahvisteta ennen kuin olemme saanut maksusi pankkitilillemme. Varmistu että maksu on tehty ilman pankkikulujen vähentämistä. Ota yhteyttä omaan pankkiisi tilauksesi maksamiseksi meidän ohjeiden mukaisesti.


Pankkitilien tiedot ovat seuraavat:


EUR tilinumero (IBAN): DE59305244000000885267
Pankki: KBC Bank NV - Niederlassung Deutschland
Pankin osoite : GERMANY 40215 Düsseldorf, Königsallee 106
SWIFT (BIC) koodi: KREDDEDDXXX

Vastaanottaja: GP Ticket OY.

Varmistu että annat pankillesi meidän pankkitiliemme IBAN numerot tai muuten pankkisi veloittaa lisämaksun maksun suorittamisesta.

 


Lipputoimitus (Lippujen toimitus)


Kun lipputilauksesi on suoritettu loppuun, lähetämme sinulle ostamasi liput. Vähentääkseen väärentämisiä Grand Prix kilpailun järjestäjät normaalisti aloittavat lippujen tulostuksen muutamaa viikkoa ennen Grand prix kisaa. Tämän seurauksena, toimitamme ostamasi F1, MotoGP, Superbike tai DTM liput 1-2 viikkoa ennen Grand prix kisaa.


Yhteistyökumppanina käytämme kansainvälistä UPS/DHL-yhtiötä. Toimitus on 48 tunnin sisällä siitä kun ne on postitettu ja ilmoitamme toimituksesta sinulle sähköpostitse etukäteen. Liput toimitetaan työajalla (kello 9 aamupäivällä j kello 6 iltapäivällä välillä) antamaasi toimitusosoitteeseen.


Toimituskustannukset ovat seuraavat:

- Soumi / Eurooppa / EU sisäinen: € 19.50 / $ 21

- Eurooppa / EU:n ulkopuolella:     € 25.00 / $ 28

- USA/Kanada/Meksiko:                € 25.00 / $ 28

- Muu maailma:                           € 30.00 / $ 35


Toimitusosoite


Jos et ole varma voitko olla kotona kun liput saapuvat, suosittelemme sinua sen sijaan antamaan työpaikkasi osoitteen. Meillä on tiukka menettelytapa että liput luovutetaan vain sille henkilölle joka on tilannut ja maksanut liput, täten pyydämme sinua varmistumaan että olet tavattavissa lippujen toimituspäivänä. Pyydämme sinua varmistumaan siitä, että annat meille voimassaolevan ja toimivan sähköpostiosoitteen tilatessasi lippuja, jotta saat tietoa toimituksesta hyvissä ajoin.


Lähetyksen seuranta


Kyllä, sekä UPS ja DHL -huolintaliikkeillä on molemmilla nettisivuillaan oma lähetysten seurantaohjelma. Kun huolintaliike on ottanut lähetykset kuljetettavaksi, lähetämme sinulle sähköpostin ilmoittaaksemme arvioidun toimituspäivän ja yksilöllisen lähetyksen seurantanumeron. Voit käyttää sinulle lähetetyssä sähköpostissa annettua seurantanumeroa huolintaliikkeen nettisivuilla oman lähetyksesi seurantaan.Tilaa meidänuutiskirje!
Tilaa
Peru
Maksu suoritettu
Neo Interactive
mobiiliversioon | verkkoversioon