Rataesittely


MotoGP San Marino Grand Prix-kisa pidetään Misanon Adriaticossa, kauniissa lomakeskuksessa noin 10 kilometriä San Marinon minivaltiosta ja Italian Riminiltä sekä noin 170 km Firenzestä. Misano Circuit-rata rakennettiin vuodesta 1970 vuoteen 1972, jolloin ensimmäinen kisa myös pidettiin. Alkuperäistä radan ulkoasua on muokattu useita kertoja ja sen alkuperäistä 3.5 km pituutta on pidennetty. Vuosien 1996 - 2001 aikana kaikkia tiloja parannettiin, lisäten lisää varikkoja ja katsomoita. Pystyäkseen isännöimään MotoGP kisoja uudestaan on rata ja sen tilat kunnostettu useaan otteeseen vuonna 2006: Radan suunta vaihtui myötäpäivään, radan pituutta lisättiin 4.2 kilometriin, ajokaistan leveyttä lisättiin 14 metriin, tiloja parannettiin, ja kaikkia turvatoimia sovellettiin.


Nykyisellä 4.2 kilometriä pitkällä radalla on 16 käännöstä, joista 10 on oikean käden käännöstä ja 6 vasemman käden käännöstä, ja jotka tarjoavat monia ohitusmahdollisuuksia. Kisaviikonloppu on sekä kuljettajien että fanien suosikki johtuen miellyttävästä ilmastosta ja lähellä olevista rannoista.


Osta MotoGP lippusi GP di San Marino e Della Riviera di Rimini-kisaan netin kautta. Katsoaksesi lippulistaa seuraa linkkiä tai paina yllä olevaa lippulista-näppäintä.

Tilaa meidänuutiskirje!
Tilaa
Peru
Maksu suoritettu
Neo Interactive
mobiiliversioon | verkkoversioon