Betalingsmetoder


Kredittkort/bankkort


Du kan bruke ditt debet- eller kredittkort for å betale for billettene. For øyeblikket aksepterer vi VISA- og Mastercard-kort.


Bruk av kredittkort eller bankkort er trygt på vår nettside: i løpet av bestillingsprosessen når alle reserveringsdetaljer har blitt gitt, vil nettsiden sende deg videre til en side som er på serverne til K&H Payment Services Ltd. Når du har blitt sendt videre dit, kan du oppgi detaljene til ditt kredittkort. Da blir betalingen utført på nettsiden til K&H Payment Services Ltd


Ved fullføring av bestillingsprosessen blir kredittkortet ditt først blokkert for kjøpsbeløpet, men den endelige kreditering blir utført innen 48 timer. Du kan lese om vår annulleringspolicy i Hjelpedesk-/Hvordan bestille-menyen. Din bestilling vil ikke bli bekreftet før vi mottar betalingen på vår bankkonto.


Bankoverføring


Hvis du ønsker å betale via bankoverføring er det også en mulighet, det eneste du trenger å gjøre er å sette betalingsmetoden til bankoverføring i løpet av bestillingsprosessen. Når din bestilling har blitt fullført vil vi sende deg en e-post med detaljert beskrivelse av din bestilling og våre betalingsinstruksjoner.


Din bestilling vil ikke bli bekreftet før vi mottar din betaling på vår bankkonto. Vennligst sørg for at beløpet er overført uten deduksjon for bankgebyr. Vennligst henvend deg til din bank for å behandle din bestilling henhold med våre vilkår og betingelser.


Detaljene til bankkontoene er som følgende:


EUR-kontonummer (IBAN):  DE59305244000000885267
Bank:                                  KBC Bank NV - Niederlassung Deutschland
Bankadresse:                       GERMANY 40215 Düsseldorf, Königsallee 106
SWIFT (BIC)-kode:               KREDDEDDXXX

Beneficiant:                  GP Ticket AS.


Vennligst sørg for at du oppgir banken din IBAN-nummeret til dine bankkontoer hvis ikke vil din bank belaste et ekstra gebyr for å utføre overføringen.


Forsendelse (Levering av billetter)


Ved fullføring av din bestilling vil vi sende deg billettene du kjøpte. På grunn av noen antibedragtiltak begynner organisatorene til grand prix imidlertid vanligvis å trykke billettene et par uker i forkant av grand prix. På grunn av dette vil vi levere F1- eller MotoGP-billetter du kjøpte 1-2 uker før grand prixen tar sted.


Vår internasjonale forsendelsespartner er UPS/DHL. Levering tar sted innen 48 timer etter å ha blitt postet, og vi vil informere deg via en e-post i forkant. Billettene leveres i arbeidstid (09:00 til 18:00) til adressen oppgitt av deg som en leveringsadresse.


Forsendelseskostnadene er som følgende:

- Europa/innenfor EU: € 19.50 / $ 21

- Europa/utenfor EU: € 25.00 / $ 28

- USA/Canada/Mexico: € 25.00 / $ 48

- Resten av verden: € 30.00 / $ 35


Leveringsadresse:


Hvis du ikke er sikker på om du er hjemme når billettene ankommer, anbefaler vi deg å oppgi arbeidsadresse i stedet for. Vi har en streng policy om at billettene blir kun gitt til personen som bestilte og betalte for disse, derfor, vennligst forsikr deg om at du vil være tilgjengelig på leveringsdagen. Vennligst forsikr deg om at du oppgir en gyldig og effektiv e-postadresse ved bestilling av din billett slik at du kan motta informasjon om leveringen på et tidsriktig vis.


Pakkesporing


Både UPS/DHL har et pakkesporingssystem på deres henholdsvise nettsider. Når pakkene har blitt tatt over av leverandøren, vil de sende deg en e-post som informerer deg om forventet leveringsdato og et individuelt identifikasjonsnummer for din pakke. Du kan bruke dette id-nummeret for å spore pakken din på deres nettside inkludert i e-posten vi sender til deg.
Meld deg på vårtnyhetsbrev!
påmelding
avmelding
Betaling av
Neo Interactive
mobile version | full version