Baneinformasjon


Singapore Grand Prix blir holdt i Singapore gatebane rundt byens vakre småbåthavn, i lik stil som Monaco Grand Prix og den nye banen i Valencia. Denne Grand Prixen vil bli det første gateløpet i Asia og er en av de tre løpene på F1-kalenderen som kjører mot klokka. Det mest unike i denne grand prixen er imidlertid at det vil bli det første løpet i F1-historien som kjøres i løpet av natta. Banen vil bli fullstendig opplyst, noe som vil gi sjåførene en ekstra utfordring å takle.


Den 5,1 kilometer lange banen ble opprinnelig designet av Hermann Tilke og hans team som har designet de fleste F1-banene bygd i det siste århundret. I etterkant av overtakelsen av retten til å holde et Formel En Grand Prix begynte arbeidet med å forberede for innvielsesløpet. Blant annet har en ny 1,2 kilometer lang gate blitt bygd på den østlige siden av banen.


Banen forventes å være teknisk utfordrende på grunn av at den har en god kombinasjon av raske og sakte svinger som gir flere muligheter for forbikjøring. Bilene forventes å nå en topphastighet i overkant av 300 Km/t i sluttstrekningen av banen.


Bestill din billett for Singapore Grand Prix nå og bli en av de privilegerte personene som er vitne til dette eksepsjonelle øyeblikket i F1-historien.

FBEEPIT_f1singapore

Meld deg på vårtnyhetsbrev!
påmelding
avmelding
Betaling av
Neo Interactive
mobile version | full version