Baneinformasjon


MotoGP Grand Premio de la Comunitat Valenciana blir holdt nær Cheste, omtrent 20 kilometer fra byen Valencia. Banen og dens anlegg, bygd i 1999, ble designet på et vis for å gi den beste utsiktsmuligheten for hver tilskuer: med en sammenlagt kapasitet på 120 000 tilskuere befinner det seg 65 000 tribuneseter hvor hele banen kan bli sett hvilket gjør denne grand prixen spesiell. Banen, oppkalt etter den spanske motorsyklisten Ricardo Tormo, må ikke bli tatt for Valencia gatebane som er vert for den europeiske F1-Grand Prixen. På grunn av den milde temperaturen er banen ofte vert for F1-tester før sesongen starter i mars.


Den 4,2 kilometer lange banen med retning mot klokka har 11 svinger hvorav 4 er høyrehåndshjørner og 7 venstrehånds. På grunn av at banen er plassert på et lite område har den veldig sakte hjørner og er derfor kjent som en av de mest sakte banene til sesongen. Til tross for dette er det alltid mye handlig ettersom banen er stedet hvor MotoGP-sesongen avsluttes.


Kjøp dine MotoGP-billetter for Valencia Grand Prix online med oss. For å se billettlista, følg lenken eller klikk på knappen for billettliste ovenfor.

Meld deg på vårtnyhetsbrev!
påmelding
avmelding
Betaling av
Neo Interactive
mobile version | full version