MotoGP VIP Village ™ - Osta liput

Tulekokemaan MotoGP-kisan vauhti, äänitehosteet ja vauhdin tunnetta parhailtakatselupaikoilta koskien kisaa ja toimintaa radalla. Paras sijainti,lyömättömät näköalat, ylelliset etuoikeudet...

VIP Kylä sijaitseekisan sydämessä ja tuo sinut niin lähellä kuin mahdollistanauttimaan Moottoripyöräilyn Grand Prix kisan jännityksestä.Ylellisen palvelun miellyttävä ja loistokas ilmapiiri tarjoavatsinulle ainutlaatuisen ja etuoikeutetun aseman. Hieno keittiö,täydentävä baari, korkeinta laatua...

Onnistumisen salaisuuson “moitteeton huomio yksityiskohtiin”. Hienostunut ravintolaerinomaisine ruokineen, aina tuoreena valmistettu avokeittiössä,antaa sinulle ja ystävillesi suurimman nautinnon koko päivän ajan.

Voitvarata VIP kylästä yksityisalueen, jonka läpikulku on rajoitettuminimiin riippuen jokaisesta GP-kisasta, sisältäen kaiken palvelunja mahdollisuuden valita mattojen, pöytäliinojen ja kukkien väritilman lisäkustannuksia. Pienemmille ryhmille annetaan VIP KylänOleskelutilasta pöytä, joka on varustettu yrityksen nimellä.

Tällähetkellä näkyvissä oleva tieto on viime vuodelta. Niin pian kunsaamme päivitetyt tiedot järjestäjältä, päivitämme tiedottänne.

Sisältyvienpalveluiden kuvaus

Etuoikeutettupysäköintipaikka

Korkeantasonpysäköintimahdollisuudet ovat lähellä. Autot: Pysäköintipassinsuhde per vieras on 1:4 (auton pysäköinti 1: VIP-kylän liput 4)


Erinomaisetnäköalat

RiippuenVIP Kylän sijainnista, joko varikon kattoterassilta tai yksityisestäkatsomosta


Ylelliset
teltat

VIP kylän teltat jasviitit on sisustettu kokolattiamatolla, sisustuksella, mukavillahuonekaluilla ja ilmastoinnilla


Buffetaamiainen lauantaisin ja sunnuntaisin

Laajavalikoima croissanteja, leipomo-asemia, muroja, leikkeleitä,erilaisia munaruokia, kahvia, teetä ja hedelmämehuja tarjoillaanseisovasta pöydästä.


Gourmetlounas lauantaisin & sunnuntaisin

Erityisestivalittu alkupala tarjoillaan suoraan pöytään. Valikoima erilaisiakuumia pääruokia on valmisteltu ja tarjoillaan "show cooking"tavalla seisovassa pöydässä. Jälkeenpäin tarjoillaan huolellavalittu jälkiruoka myös suoraan pöytiin.


Iltapäivän
ihastuttava bufetti

Seisova pöytäkoostuen hedelmistä, leivoksista, Petit Fours-pikkuleivistä jajuustoista tarjoillaan lounaan jälkeen.


TäydentäväCocktail ja Kahviravintola

Ravintolaon avoinna koko päivän ja tarjoaa kattavan valikoiman erilaisiajuomia, kuten cocktaileja, erilaisia virvokkeita ja laajan valikoimanteetä ja kahvia.


Legendojenravintola

TheLegends Bar Legendojen ravintola sijaitsee avointen ravintoloidenalueella, ja paikka minne arvostetut MotoGP Legendat palaavatviedäkseen sinut historiallisten pyörien ja kilpailuiden aitoontunnelmaan. The Legends Bar-ravintolaa ei löydy kaikilta radoilta.


SuljettuRatatelevisio

Ainutlaatuisetkisakuvat näkyvät TV-ruuduilla - täten on mahdotonta ollahuomaamatta kisan jännittäviä hetkiä.

 

vip_village_001_250 vip_village_003_250

vip_village_002_250 vip_village_004_250

vip_village_002_250 vip_village_004_250

Tilaa meidänuutiskirje!
Tilaa
Peru
Maksu suoritettu
Neo Interactive
mobiiliversioon | verkkoversioon