MotoGP VIP Village ™ - Kopen tickets

Ervaarzelf de snelheid en het geluid van de motoren en niet te vergeten deemotie van MotoGP vanuit de beste locaties om de race en de actie tevolgen. De beste locatie, onovertroffen uitzicht en exclusieveprivileges...

Het VIP Village bevindt zich in het hart van het evenement en brengt uheel dicht bij de opwinding van een MotoGP Grand Prix. In decomfortabele en luxueuze atmosfeer van een exclusieve service genietu van een unieke en bevoorrechte locatie. Uitstekende keuken, openbar, hoogwaardige kwaliteit...

Des leutel tot het succes is gelegen in de aandacht voor details, tot inperfectie. Met heerlijke gerechten die steeds vers worden bereidvolgens het "show-cooking" concept, zorgt de eersteklascatering dat uw gasten de hele dag in goede handen zijn.

Ukunt een VIP Village Private Area reserveren met een minimum aantalpassen, afhankelijk van de Grand Prix, inclusief alle services en demogelijkheid om de kleur van het tapijt, het tafellaken en de bloemente kiezen. Voor kleinere groepen is binnen de VIP Village Lounge Areaeen tafel beschikbaar met vermelding van de bedrijfsnaam.

Dehier weergegeven informatie heeft betrekking op het afgelopen jaar. Zodra we actuele informatie van de organisator ontvangen, zullen wedeze gegevens aanpassen.


Beschrijvingvan de inbegrepen services

Speciale parkeerplaatsen

Exclusieve parkeerfaciliteiten in de nabijheid. Auto's: 1 parkeerkaart voor elke4 VIP Village-kaarten.

Uitstekend uitzicht

Uitzichtvanaf het dakterras van het pitsgebouw of vanaf een speciale tribune(afhankelijk van de locatie van het VIP Village).

Luxueuze marquees

Demarquees en suites van het VIP Village zijn uitgerust met vastevloerbedekking, aankleding, comfortabel meubilair.

Ontbijtbuffet op zaterdag enzondag

Eenbuffet met een ruime selectie croissants, bakkerijproducten,ontbijtgranen, vleeswaren, eiergerechten, koffie, theeenvruchtensappen.

Gourmetlunch op zaterdag enzondag

Aantafel wordt een speciaal geselecteerd voorgerecht geserveerd. Eenselectie van hoofdgerechten wordt bereid en in een buffetgepresenteerd volgens het "show-cooking" concept. Na afloopwordt aan tafel tevens een speciaal bereid dessert geserveerd.

Middagbuffet

Na delucht wordt een buffet met vruchten, gebak, petitfours en kaasgepresenteerd.

Cocktail- en koffiebar

De baris de hele dag geopend en serveert een brede selectie dranken zoalscocktails, frisdranken en verschillende soorten koffie en thee.

Legends Bar

In deLegends Bar, die deel uitmaakt van de open bar, brengen gerenommeerdelegendes uit de geschiedenis van de MotoGP u terug naar deauthentieke atmosfeer van historische motoren en races. De LegendsBar is niet op alle circuits beschikbaar.

Gesloten televisie circuit

Dankzijtelevisieschermen met exclusieve beelden van de race hoeft u nietsvan de actie te missen.

vip_village_001_250 vip_village_003_250

vip_village_002_250 vip_village_004_250

vip_village_002_250 vip_village_004_250

Aanmelden voor onzenieuwsbrief.
aanmelden
afmelden
Betaling via
Neo Interactive
mobile versie | klassieke versie