Web 2.0 ekstra


Vårt oppdrag er å hjelpe kundene og de besøkende på nettsiden til å velge de beste F1- og MotoGP-billettene tilgjenglig som møter deres behov og budsjett. For å gjøre dette tilbyr vi følgende verdiinnhold som har blitt lagt til vår nettside:

 • Vurder det - du kan se på vurderinger for hver tribune- og generelle inngangsbilletter

 • Virtuelle kart - lær mer om banene og tribunene ved å utforske våre interaktive kart

 • Fotoforum - bla igjennom tusenvis av bilder lastet opp av andre tilhengere for å hjelpe deg med å vurdere utsikten fra en spesiell tribune

 • Videoforum - last opp din video på YouTube og vi vil integrere den på vår side

Vurder det


Du kan uttrykke din mening om en tribune eller generell inngangsbillett ved å vurdere den på vår nettside og dermed gi en hjelpende hånd til andre tilhengere for å kjøpe de beste billettene tilgjengelig. Du kan gi din vurdering på en skala fra 1-5 (1 - dårlig, 2 - kunne vært bedre, 3 - OK, 4 - bra, 5 - perfekt). Du kan vurdere en tribune fra følgende perspektiver:


Utsikt: hvor bra utsikten var fra ditt sete og hvilken del av banen du kunne se fra tribunen hvor du satt.


Spenning: hvor nær du var handlingen og øvelsessesjonene (f. eks overtakelser, pitstopp, start-mål, uhell, skliinger, osv) fra løpet.


Pris/verdi: hvordan møtte prisen og verdien dine krav


Helhetlig: gi din helhetsvurdering på billetten og tribunen/generell inngangsområde basert på de tre kategoriene ovenfor


Slik kan du gi din vurdering:

 1. Velg en tribune på det virtuelle kartet og klikk på teksten "Vurdering". På høyrehåndspanelet vil du se aktuell vurdering på plassen for hver av kategoriene ovenfor

 2. Klikk på antallet under stjernene for hver kategori

 3. Når du har gitt din vurdering for alle 4 kategorier, klikk på send knappen og din vurdering vil bli tatt til betraktning. Oppdater siden på din Internettleser for å se den oppdaterte vurderingen

Virtuelt kart

Etter å ha valgt løpet du ønsker å se, klikk på knappen for det virtuelle kartet. For mer informasjon om banene eller de ulike tribunebillettene eller generelle inngangsbilletter, beveg musa over kartet.


Videoopplastning


Du kan laste opp dine videoer for å hjelpe andre tilhengere med å få tilgang til utsikt fra en spesifikk tribune eller generelt inngangsområde. Her er trinnene som skal følges og noen grunnleggende regler:


 1. Klikk på tribunen eller det generelle inngangsområdet som du ønsker å laste opp bilde for. Klikk på Videoer-tekst i informasjonsboksen som poppet opp.

 2. Last opp din video på YouTube. Kopier den integrerte koden på YouTubes nettsiden til høyre for din video (Ctrl+C)

 3. Lim den integrerte koden (Ctrl+V) i tekstboksen på høyrehåndspanelet på nettsiden vår under videoforhåndsvisningsboksen. Hvis du ønsker å gi din e-postadresse for å melde deg på vårt nyhetsbrev eller motta en e-post når videoen din blir autorisert

 4. Klikk på send-knappen for å laste opp bildet ditt og vent til "Vellykket opplasting"-meldingen popper opp.

 5. Når videoen din har blitt lastet opp vil en automatisk melding bli sendt til våre kollegaer som vil gjennomgå ditt bilde. Hvis emnet og kvaliteten til videon er tilfredsstillende vil vi aktivere det og du kan se det på nettsiden vår. Ikke vær redd, det er ikke Academy Awards-jury som vil bestemme om videoen din blir inkludert eller ikke.

Bla igjennom videoene

 1. For å bla igjennom videoene, klikk på pilene eller tallene nedenfor videoforhåndsvisningsboksen

 2. Klikk på videoen du ønsker å spille som vil poppe opp på hovedpanelet til venstre. Klikk på den store YouTube-videoen for å spille den. For å lukke videoen og gå tilbake til kartet, klikk på "Lukk"-knappen under videoboksen.

Fotoopplastning


Hvis du fanget utsikten fra din plass på grand prix eller et flott øyeblikk kan du laste det opp på nettsiden vår. Dette er trinnene som skal følges og noen grunnleggende regler:

 1. Klikk på tribunen eller det generelle inngangsområdet som du ønsker å laste opp bilde for. Klikk på Foto-tekst i informasjonsboksen som poppet opp.

 2. Klikk på bla i gjennom-knappen på høyrehåndspanelet og velg ditt bilde fra harddisken din. Hvis du ønsker å gi din e-postadresse for å melde deg på vårt nyhetsbrev eller motta en e-post når bildet ditt blir autorisert

 3. Klikk på send-knappen for å laste opp bildet ditt og vent til "Vellykket opplasting"-meldingen popper opp.

 4. Når bildet ditt har blitt lastet opp vil en automatisk melding bli sendt til våre kollegaer som vil gjennomgå ditt bilde. Hvis emnet og kvaliteten til bildet er tilfredsstillende vil vi aktivere det og du kan se det på nettsiden vår. Ikke vær redd, det er ikke noen fotokonkurranse!

Maksimal filstørrelse: 1MB

Forespurt bildestørrelse (piksler): 640*480


Bla igjennom videoene

 1. For å bla igjennom bildene, klikk på pilene eller tallene nedenfor bildeboksen

 2. Klikk på bildet du ønsker å forstørre som vil poppe opp i gullpanelet. For å lukke det forstørrede bildet og gå tilbake til kartet, klikk på "Lukk"-knappen under det store bildet.

   

Meld deg på vårtnyhetsbrev!
påmelding
avmelding
Betaling av
Neo Interactive
mobile version | full version