Web 2.0 lisätoiminnot

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme ja nettisivuilla kävijöitä valitsemaan parhaat saatavilla olevat F1, MotoGP, Superbike ja DTM liput, jotka vastaavat heidän tarpeita ja budjettia. Näin tehdäksemme tarjoamme seuraavanlaista lisäarvoa antavaa sisältöä nettisivuillamme:

 • Luokittele lippusi - voit katsoa jokaisen katsomo- ja seisomapaikkalippujen luokituksia.

 • Virtuaalikartat - opi enemmän kilpailuradasta ja katsomoista tutkimalla interaktiivisia karttojamme

 • Valokuvafoorumi - selaa kymmenittäin kuvia, joita muut fanit ovat ladanneet sivuillemme auttaakseen sinua arvioimaan näkymän erityisestä katsomosta

 • Videofoorumi - lataa videosi YouTubiin ja me näytämme sen sivuillemme

Anna oma arvosanasi

Voit ilmaista mielipiteesi katsomosta tai yleisestä pääsylipusta luokittelemalla sen nettisivuillamme ja täten auttaen muita faneja heidän ostaessaan parhaita saatavilla olevia lippuja. Voit luokitella asteikolla 1-5 (1-huono, 2-voisi olla parempi, 3-OK, 4-hyvä, 5-täydellinen). Voit luokitella katsomon seuraavista näkökulmista:

Näkymä: miten hyvä näkymä sinulla oli istuinpaikaltasi ja kuinka paljon kilparadasta pystyi näkemään siitä katsomosta missä istuinpaikkasi oli.

Jännitys: kuinka lähellä olit kilpailun toimintaa ja harjoitusajoja (esim. johtopaikan haltuunotot, varikkokäynnit, lähtö-maalintulo, onnettomuudet, liukastumiset, jne.).

Hinta/arvo: miten hinta ja sen arvo vastaavat vaatimuksiasi:

Yleinen mielipide: Anna oma yleisarvosana tietystä lipusta ja katsomosta/yleisestä pääsyalueesta perustuen yllä oleviin kolmeen luokkaan

Näin voit antaa omat arvosanasi:

 1. Valitse katsomo virtuaalikartasta ja valitse ‘Luokitus'. Oikean puolen ruudussa näet jokaiselle yllä olevalle luokalle tämänhetkisen paikkaluokituksen.

 2. Valitse tähtien alla olevaa numeroa jokaisen luokan kohdalla

 3. Kun olet antanut arvosanasi kaikille 4 luokalle, paina lähetä-painiketta ja arvosanasi huomioidaan. Päivitä nettisivusi Internet-selaimessa nähdäksesi päivitetyn luokituksen.

Virtuaalikartat

Kun olet valinnut kilpailun minkä haluat nähdä, paina virtuaalikartan painiketta. Oppiaksesi enemmän itse kilpailuradasta tai eri katsomoiden lipuista tai yleisistä pääsylipuista liikuta hiirtä kartan yli näihin kohtiin.

Videon lataus

 

Voit ladata videosi auttaaksesi muita faneja näkemään näkymät tietystä katsomosta tai seisomapaikka-alueelta. Tässä ohjeet miten toimia ja muutamat perussäännöt:

 1. Valitse katsomo tai seisomapaikka-alue minne haluat ladata kuvasi. Valitse Videot-teksti esiin tulevassa tietokentässä.

 2. Lataa oma videosi YouTube-sivuille. Kopioi YouTube sivuilla oleva koodi videosi oikealle puolelle (Ctrl+C)

 3. Liitä istutettu koodi (Ctrl+V) tekstikehykseen meidän nettisivujemme oikean puoleiseen paneeliin videon esikatselukehyksen alle. Jos haluat voit antamalla meille sähköpostiosoitteesi kirjautua uutiskirjeemme vastaanottajaksi tai saat sähköpostiviestin kun videosi on hyväksytty.

 4. Paina lähetä-näppäintä ladataksesi videosi ja odota kunnes 'Lataus onnistunut' -viesti ilmestyy ruudulle.

 5. Heti kun video on ladattu, automaattinen viesti lähetetään työntekijöillemme, jotka tarkistavat videon. Jos aihe ja videon laatu ovat hyväksyttävät, aktivoimme videon ja voit katsoa sitä nettisivuillamme. Älä pelkää, ei ole kyse Oskargaalan-tuomaristosta, joka päättää tuleeko sinun videota julkaista vai ei.

Videoiden selaus

 1. Selataksesi videoita, paina nuoli- tai numeronäppäimiä videon esikatseluruudun alapuolella

 2. Paina videota jonka haluat katsoa ja se ilmenee vasemman puolen pääkenttään. Valitse laaja YouTube -video katsoaksesi sen. Videon sulkemiseksi ja palaamiseksi kartalle paina 'Sulje' -näppäintä videoruudun alla.

Valokuvien lataus

Jos onnistuit tallentamaan hyvän kuvan Grand prix kisasta omalta paikaltasi tai yksinkertaisesti muuten hyvän hetken voit ladata kuvan nettisivuillemme. Tässä ohjeet miten toimia ja lisäksi muutamat perussäännöt:

 1. Valitse katsomo tai seisomapaikka-alue minne haluat ladata kuvasi. Valitse Kuvat teksti esiintulevasta tietokentästä.

 2. Valitse Selaa-näppäin oikean puolen ruudussa ja valitse haluamasi kuva omalta kiintolevyltä. Jos haluat voit antamalla meille sähköpostiosoitteesi kirjautua uutiskirjeemme vastaanottajaksi tai saada sähköpostiviestin kun kuvasi on hyväksytty.

 3. Paina lähetä -näppäintä ladataksesi kuvasi ja odota kunnes 'Lataus onnistunut' -viesti ilmestyy ruudulle.

 4. Heti kun kuvasi on ladattu, automaattinen viesti lähetetään meidän työntekijöille, jotka tarkistavat kuvasi. Jos aihe ja kuvan laatu ovat hyväksyttävät, aktivoimme kuvan ja näet sen nettisivuillamme. Älä pelkää kyse ei ole kuvakilpailusta!

Suurin tiedoston koko: 1MB

Vaadittu kuvan koko (pikseliä: 640*480)

Kuvien selailu

 1. Selataksesi kuvia, paina nuoli- tai numeronäppäimiä kuvaruudun alapuolella

 2. Valitse kuva jonka haluat tehdä suuremmaksi jolloin kuva ilmestyy esiin kultaisessa ruudussa. Suurennetun kuvan sulkemiseksi ja palaamiseksi kartalle, paina 'Sulje' -näppäintä laajan kuvan alla.

Tilaa meidänuutiskirje!
Tilaa
Peru
Maksu suoritettu
Neo Interactive
mobiiliversioon | verkkoversioon